joi, 21 iunie 2012

Neutrogena- demachiant, crema si contur ochi

           Pe caldurile astea cuvantul fresh e binevenit, pe mine ma duce cu gandul la ceva proaspat si rece, numa' bun pentru vremurile astea. Am in casa 32 de grade, stau la etajul 4, aerul conditionat este doar de forma pentru ca mi-e frica sa-l pornesc sa nu-mi imbolnavesc copilul si atunci asudam in propriile carnuri, nu zic grasimi ca din fericire am cam scapat de ele dupa 2 ani de la nastere (mai putin de pete). Si ce sa va zic, nu am avut de ales, trebuia sa intru in vechea garderoba, ca no, de unde atatia bani si pentru alta garderoba. Adevarul e ca in sarcina m-am ingrasat doar 13 kg, 5kg s-au dus imediat dupa nastere, si restul pe parcurs, asa ca nu sunt o eroina ca am slabit, am si putin ajutor din partea metabolismului. 



           Noroc ca aveam pozele pregatite, ca altfel uitam despre ce am vrut sa scriu in acest post, ca iar m-am luat cu vorba. Despre sarcina si perioada de dupa as putea vorbi la nesfarsit, cele care au trecut prin asta sunt sigura ca gandesc la fel.
          Acest demachiant spuma nu mi l-am cumparat eu, l-am primit cadou de la o vecina care s-a intors din state, de fapt e vecina cu soacra-mea si pentru ca i-a avut grija de apartament cat a fost plecata, a venit cu o caseta cadou neutrogena. Cum e normal, si sper ca si voi aveti asemenea soacre, cum primeste ceva cum trebuie sa treaca pe la vama (eu), sa-mi aleg ce-mi trebuie. Si mi-am ales toata caseta :) demachiantul asta, o crema de fata si una de ochi.



            Crema de fata e mai zbarcita la ambalaj pentru ca e din aluminiu (cred) desi e antirid :) crema zbarcita antirid.
          Crema de ochi nu mi se pare diferita de cea de la Gerovital Plant, au aceeasi consistenta, gramaj si aceeasi senzatie de prospetime la aplicarea in jurul ochilor. Sunt multumita de amandoua, daca ar fi sa le reachizitionez, probabil ca n-as sti pe care s-o aleg, poate totusi neutrogena ca senzatia de fresh la aplicare e mai mare. Ridurile parca le-a netezit putin, insa la ce soare e afara si la cum ma stramb cand ies din bloc si dau peste 40 de grade, cred ca le fac la loc.
          Crema de fata antirid are factor de protectie 15, am folosit-o mai mult asta iarna  pentru ca acum vara, la soarele puternic de afara, e absolut necesara o crema cu factor de protectie mai mare. De cumparat dupa ce se termina zic pas, ma enerveaza ambalajul din aluminiu, cum am tot strans sa iasa crema s-a desprins partea de jos, ca la ambalajul unor paste de dinti, de se scurge crema pe acolo si ma enerveaza.
        Cel mai mult din caseta imi place demachiantul spuma. Are 200 ml si desi il folosesc zilnic la demachiere (doar seara ca dimineata folosesc solutie micelara vichy), mai am pentru cel putin o luna si l-am inceput de vreo 5 luni. Si-a facut excelent treaba la inlaturarea colorstay-ului care se stie ca se demachiaza foarte greu. Aplic putin pe fata umeda si pe gat, sapunesc bine si clatesc, repet procedeul si cand revin cu discheta cu solutie micelara, inlatur ultimele urme de machiaj, care sunt foarte putine, deoarece demachiantul asta chiar isi face treaba. 
            Voi ce cadouri primiti de la soacre? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu