sâmbătă, 29 septembrie 2012

Paula`s Choice exfoliant BHA 2% si Cleanser

 

     Nu o sa va vorbesc despre descrierea oficiala a lor, ingrediente si detalii generale, date pe care le puteti obtine de pe alte site-uri/ bloguri. O sa va spun doar cu ce ma ajuta pe mine aceste produse.
     Am fost atrasa in fenomenul "Paula`s Choice" prin review-urile gramada pe care le-am gasit pe net, asa ca mi-am propus neaparat sa-mi cumpar si eu macar doua-trei produse. Prima problema intampinata a fost pretul lor, dar la asta s-a adaugat si costul mare cu transportul. Un produs are pretul de 23-26 euro, asta in medie, unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine, dar nu sub 15 euro,iar transportul 16 euro. Deci aproape cat pretul unui produs.
     Am gasit insa parteneri paula`s choice in romania, astfel ca transportul de 16 euro a scazut la 10 lei. Nu pot sa nu amintesc persoana care mi-a facilitat mie posesia acestor doua produse, pentru ca reprezinta exact ceea ce asteptam de la un seller. Am cerut oferte de la trei parteneri paula`s choice, dar am primit raspuns doar de la unul. Nu o sa spun care au fost cele doua persoane care nu mi-au raspuns, si cand zic raspuns ma refer la faptul ca nu mi-au raspuns deloc, nu ca au raspuns cu intarziere ci o sa ma opresc la Patricia ( comanda.paula@gmail.com), care nu numai ca mi-a raspuns foarte repede la mail dandu-mi toate detaliile, dar si ca a avut produsele pe stoc si ca la 4 zile de la primul mail trimis, produsele se aflau deja la mine in baie. Am platit pentru ambele produse, cu tot cu transport, 200 lei.
     
     Exfoliantul BHA 2% are 120ml si este varianta lichida (mai sunt lotiunea si gelul). Desi nu mi-am achizitionat si pompita, aplicarea e foarte usoara si fara. Il folosesc de la jumatatea lui august, nu chiar in fiecare seara ca am mai si uitat, dar as putea totusi spune ca e o aplicare zilnica. Il aplic seara dupa demachierea cu cleanser-ul tot de la Paula`s. E important sa fie fata curata si uscata inainte de aplicare.

Nu am simtit usturimi, nu mi-au aparut iritatii de la el, nu am simtit niciun disconfort dupa aplicare.

     Cleanser-ul este mareeee, de 473 ml si il folosesc pe post de demachiant, adica aplic putin pe degete, amestec cu apa si imi spal fata.

   Pentru ca nu mai folosesc nimic altceva pentru demachiere si pentru ca folosesc in general revlon colorstay-ul ca fond de ten si se stie ca este foarte rezistent, am nevoie sa aplic cleanser-ul de 2-3 ori in mana ca sa fiu sigura ca a curatat tot fondul de ten.

 Cele care folosesc fonduri de ten light sunt sigura ca nu au nevoie de 2-3 aplicari. Dupa acest cleanser, cum spuneam si mai sus, aplic exfoliantul lichid BHA 2%.
    Ce efecte am observat in aceasta perioada (jumatatea lui august-sfarsitul lui septembrie):
-pielea este mai fina si multttttt mai neteda
- punctele negre s-au redus cu cel putin 50%
-cosuri d-alea normale insa apar ca inainte,
-porii nu mai sunt atat de dilatati,
    Sa stiti ca sunt genul de om care observa  la o persoana ca a slabit doar daca a dat jos cel putin 7-8 kg, ca si-a tuns parul doar daca a taiat 15cm din el etc. Va spun asta ca sa va dati seama ca aceste schimbari ale tenului meu sunt destul de mari, ca daca erau mici, nu le observam.
    Sunt curioasa ce efecte o sa vad dupa jumatate de an si fiti sigure ca o sa vi le descriu.

2 comentarii:

  1. Buna!
    Experienta mea cu PC a fost una urata, m-am ales cu multe cosuri in urma folosirii bha 2% lichid si tonerului Skin Balancing. Din pacate am apucat sa comand setul Skin Balancing complet din US pana sa imi dau seama ca nu mi se potriveste (aveam produse comandate de la Corina Allan dinainte), iar acum nu am ce face cu el. Am platit 116$ pe el, acum am vazut ca l-au facut 127$. Daca cineva il vrea, este nedesfacut, l-am primit in august, il dau cu 100$, mai las daca e nevoie, ca nu am ce face cu el. Va las adresa de mail : viobarbu@yahoo.com 0756333781

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Am si eu cateva produse PC din America pe care doresc sa le dau, le-am primit cadou, dar eu nu folosesc, sunt fan Dessert Essence: Skin Balancing Pore-Reducing Toner, Skin Perfecting 2% BHA liquid, Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense spf30, Barely There spf 30. Le dau cu 200 Ron pe toate. 0747434422 boiciuc.maria@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere